Çubuk Turşusunu tüm dünyada bilmeyen yoktur. Ev yapımı sağlıklı gıdalardan olan Çubuk Turşusu çok çeşitli sebze ve meyvelerden yapılmaktadır (kurulmaktadır). Bu turşulardan en meşhuru ve en çok tercih edilenlerinden biri de saltalık turşusudur. 

Tamamen ev yapımı ve Bizim Köy Sepeti tarafından üretilen Çubuk salatalık turşusu salatalıkların boyutuna göre sınıflandırılmaktadır. Bunlardan biri de Çubuk 0 (sıfır) Salatalık turşusudur. 


0 Salatalık turşusu 1-2 cm (santimetre) kalınlığında ve 4 cm ile 8 cm (santimetre) boy aralığında salatalıklardan yapılmaktadır. Çubuk salatalık turşusun boyutları tamamen damak zevkiyle alakalıdır. Bazıları leblebi gibi yemek için küçük salatlıklardan yapılan turşuyu severken bazıları ise biraz büyük olanlarını ve dilimleyerek yada hafif sulu olmasını seviyor. Tüm salatalık turşularımızın hepsinin de kurulumu ve lezzeti aynıdır. 

Kalitesi, lezzeti ve kurulum süreçleri aynı olan turşularımız 00 (çift sıfır), 0 (sıfır), 1 (bir) numara ve 2 (iki) numara olarak sınıflandırılmıştır.  

Taze, katkısız, muhteşem ve damak çatlatan lezzetiyle özenle ürettiğimiz ev yapımı turşularımızı dünyanın her yerine olan kargomuzla sizlere en hızlı bir şekilde ulaştırmaktayız.


Sizlere özel ürettiğimiz turşularımızın en önemli özelliği doğallığı, sert, kıtır kıtır olması ve başka hiç bir turşuda bulamayacağını aroması ile çok lezzetli olmasıdır. Coğrafi işarete sahip patentli Bizim Çubuk Turşuları Guinness Dünya Rekorlar Kitabı’na da girerek tüm özelliğini kanıtlamıştır. 


Türkiye’nin Başkenti Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan Çubuk Ovası’nın verimli topraklarında özel olarak yetiştirdiğimiz Çengelköy Bademi cinsi salatalıklarımızla hazırladığımız turşularımız Türkiye’nin her yerine ve Dünyan’nın bir çok bölgesine kargoyla gönderilmektedir. 


Her aşaması alınteri ve elemeği ile yapılan geçmişten bu güne binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan kendi tarifimizle doğal yöntemlerle hazırladığımız turşularımızı siz değerli müşterilerimize güvenle sunmaktayız. 


Çubuk Turşusu Kullanma ve Saklanma Koşulları: 


Bizim Köy Sepeti tarafından üretilen turşularımız tamamen doğaldır ve hem turşusu gibi turşu suyu da afiyetle içilebilir. Turşularımızın suyu turşusu kadar hem lezzetli hem de çok sağlıklıdır. 

Turşumuzun kapağını açtıktan sonra turşu bitene kadar tekrar ağzını sıkı bir şekilde kapatılması gerekmektedir. 

Turşularımız loş veya karanlık serin bir yerde bekletilmesi veya buzdolabında (+4 derece) muhafaza edilmesi daha uygun olacaktır.

 

Ürettiğimiz ürünler katkısız ve doğal olduğundan mümkün mertebe hava ile az temas etmesi gerekmektedir. Turşu alırken uzun süre açık kalırsa yada kapağı tam kapanmaz ise hava aldığından dolayısı üzerinde barlanma (beyazlama) olabilir. 

Sebebi; doğal ürünler canlı olduklarından doğal salgı üretirler. Üzerinde oluşan beyazlıkları alarak tüketmeye devam edebilirsiniz. Turşular suyun içinde kalması gereklidir. 

Turşuları açtıktan sonra 1-3 ay içerisinde tüketmenizi tavsiye ederiz. Afiyet Bal Olsun! Sağlıkla Tüketiniz 


Bizim Köy Sepeti

KATKISIZ • DOĞAL • PROBİYOTİK


TURŞU • MARMELAT • REÇEL • SİRKE • SALÇA

Yağmur YİĞİNER

Bilgi İçin: 0552 808 35 37 - 505 408 71 77

Sipariş için: www.bizimkoysepeti.com