Modern tabircilere göre Rüyada karışık turşu görmek 


Rüyada turşu görmek özelliklede ( lahanasalatalıkfasulyedomatesbibermeyvenarpancar turşusu) insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alamayacağı, hayal kırıklığı yaşayacağını işaret eder. Turşuyu kaba koyan kişi mutlu olamayacağı bir evlilik yapacak demektir. Genel manada kişinin Rüyasında turşu görmesi üzüntü ve sıkıntıya işaret eder. Turşu kurmak kötü kimselerin ahlakı ile ahlaklanmaya, malı israf etmeye, sözünden caymaya, dinden yüz çevirmeye alamettir. Turşu yemek bol rızka, hastanın turşu yemesi iştahının açılmasına ve iyi olmasına delalet eder. Rüyada turşu yemek, yediğini görmek paranızı gereksiz yere harcayarak geçim sıkıntısı çekeceğinize işarettir. Rüyada turşu insanın çok beğendiği, istediği fakat içyüzü hiçte iyi olmayan bir şeydir. Rüyasında turşu yaptığını gören, haram mal veya haram para alır. Turşuyu kaba koyan, kapta gören kendisine layık olmayan biriyle arkadaş olur.


Rüyada Turşu Kurmak, helal para kazanacağına işaret eder. Turşuyu kavanoza koyan kişi helal rızk kazanacağı bir iş yapacak demektir. Rüyada turşu görmek insanın çok istediği bir işten beklediği iyi sonuçları alacağına, işlerinde kazanç sağlayacağını işaret eder. Turşu rüyası gereksiz işlerle uğraşıp, boşuna vakit ve enerji kaybediyorsunuz anlamına da gelebilir. 


Rüyada turşu yenmesi; paranızı gereksiz yere harcayarak geçim sıkıntısı çekeceğinize işarettir. Rüyanızda turşu insanın istediği ama aslında hayırlı olmayan şeylerdir. Rüyada turşu görmek insanın çok beğendiği, istediği fakat içyüzü hiçte iyi olmayan bir şeydir. 


Rüyasında turşu yaptığını gören, haram mal veya haram para alır. Turşuyu kaba koyan, kapta gören kendisine layık olmayan biriyle evlenir. Rüyada turşu içmek veya görmekte hayır yoktur. Bu rüya sıkıntı ve üzüntüye işarettir. Rüyada meyve ve vesaireden turşu kurmak, dinden uzaklaşmaya veya müfsit kimselerin ahlakiyle ahlaklanmaya yahut malca israfa veyahut ahdi bozmaya işarettir. 

Bu rüyayı gören kişi gördüğü rüyayı önce suya anlatmalı ve daha sonra hayır dua okumalı ayrıca bir fakire yada öğrenciye sadaka (Sadaka sadece para değil gülmek, selam vermek hal ve hatır sormak bile sadaka sayılır) vermesi iyi olur diye düşünüyoruz. Rüyayı gören kişi turşu alarak afiyetle yemelidir. 


Sipariş ve Bilgi için bizlere DM&WhatsApp yoluyla iletişime geçebilirsiniz

WhatsApp 0552 808 35 37

Türkiye’nin her yerine kargomuz mevcuttur 


#bizimköysepeti #bizimçubuktursulari #bizimköysucuklari #organik #organic #sağlık #sağlıklıyaşam #bahçe #tarladansofraya #lezzetli #lezzetlitarifler #tarhana #tarhanaçorbası #Turşu #BizimÇubukTurşuları #ÇubukTurşusu